UFC ceni Srbina: Todorović je mlad i neporažen

Srpski MMA borac Duško Todorović dobio je veliku pohvalu od prvog čoveka UFC–a, Dejne Vajta.

Izvor: SN

Sreda, 13.01.2021.

21:45

UFC ceni Srbina: Todorović je mlad i neporažen
foto: SBC

Duško Todorović će se u noći između subote i nedelje boriti na glavnom programu sa Punaheleom Sorijanom u srednjoj kategoriji, do 84 kilograma.

Sorijano je iskusan borac, pa nas očekuje i jako dobar duel.

"Vraća se nakon godinu dana pauze. Kada god se bori on ide napred i namerava da ’otkine glavu’ svom protivniku. Neporažen je, s pravom, a šest od sedam pobeda ostvario je prekidom (nokaut ili poluga, gušenje prim. aut.). Bori se protiv Duška Todorovića, koji je još jedan mladi i neporaženi borac velikog potencijala, a devet od deset trijumfa ostvario je prekidom. Duško sjajno boksuje i voli da ide napred u potrazi za nokautom. Dvojica neporaženih i agresivnih talentovanih boraca, ovo je borba koju morate da vidite i ne smete da propustite. Osim toga, taj meč otvara glavni program", izjavio je Dejna Vajt.

Duško Todorović ima savršen skor od 10 pobeda u profesionalnim MMA borbama, a nekadašnji je prvak organizacije SBC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: