Habib Nurmagomedov završio karijeru

Habib Nurmagomedov odlučio je da završi karijeru posle 29 pobeda u najjačoj MMA konkurenciji.

Izvor: SN

Subota, 24.10.2020.

22:55

Habib Nurmagomedov završio karijeru
Photo by Francois Nel/Getty Images

Habib Nurmagomedov je jedan od najboljih, ako ne i najbolji borac u istoriji UFC lake kategorije.

U subotu uveče je na dominantan način pobedio Džastina Gejdžija i odbranio šampionski pojas i došao do skora od 29 pobeda i 0 poraza.

Nakon odrađene borbe rekao je da je zadovoljan pobedom i da je to njegova poslednja borba u profesionalnoj karijeri.

"Bog mi je dao sve... Hvala Vam na svemu. Moj otac je bio uz mene ceo život i trenera Havija i ceo tim mnogo volim. Ovo je bila moja poslednja borba. Nema šanse da se vratim ovde bez mog oca. Ne mogu ovde da se vratim posle svega što se desilo sa mojim ocem. Kada mi je UFC ponudio Džastina, tri dana sam pričao sa majkom o tome da li bi trebalo da se borim bez mog oca. Obećao sam joj da će mi ovo biti poslednja borba. Ovo je moj poslednji nastup, znam samo da želim da me UFC stavio na prvo mesto pound for pound boraca. Neporaženi sam UFC šampion imam 13:0 skor u najjačoj konkurenciji i zaslužujem sve to. Hvala Lorencu Fertiti, hvala Dejni Vajtu i svima ostalima",
rekao je emotivni Habib Nurmagomedov.

Habib Nurmagomedov je rekao "zbogom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: