Ortega jači od "Zombija", TKO Džesike Andrade VIDEO

UFC Fight Island 6 nas nije izneverio.

Izvor: SN

Nedelja, 18.10.2020.

08:15

Ortega jači od
Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

U glavnoj borbi večeri u UFC muva kategoriji odlukom sudija slavio je Brajan Ortega nad Čen Sung Jungom, poznatim kao "Koream Zombie".

Ortega je bio silno motivisan i to se videlo od samog starta borbe, pametno je tražio svoje mesto na sredini oktagona i iz kontri kažnjavao Zombija.

Brajan je bio opasniji borac tokom čitave borbe, a zabeležio je i najatraktivniji potez, kada je sačekao pravi momenat i "spinning elbow" udarcem naneo mu veliku štetu.

Sudije su bile jednoglasne, u svakoj od pet rundi je Brajan Ortega bio bolji od Čen Sung Junga i proglašen je za pobednika. Džesika Andrade je imala svoju prvu borbu u muva kategoriji i završila je tehničkim nokautom, pošto je već posle polovine prve runde "demolirala" Kejtlin Čukagijan.

Sve je završila snažnim udarcem u telo, da bi potom "stavila tačku" laktovima i odličnim udarcima u glavu, pa je sudija morao da prekine borbu.

Što se tiče ostalih borbi na "main cardu", Džimi Krut je tehničkim nokautom porazio Modestasa Bukauskasa, Džejms Kraus je jednoglasnom odlukom sudija slavio nad Klaudiom Silvom, dok je Džonatan Martines bio bolji od Tomasa Almeide, takođe odlukom sudija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: