"Je**š Kolbija"

Horhe Masvidal, američki MMA borac, nastavio je "mini rat" sa Kolbijem Kovingtonom.

Izvor: SN

Sreda, 25.03.2020.

17:03

Photo by Steven Ryan/Getty Images

Horhe Masvidal i Kolbi Kovington su bili bliski prijatelji i obojica treniraju u istoj sali na Floridi, a još ranije je došlo do velike svađe i žustre rasprave među njima.

Još ranije je bilo rečeno iz Amerikan Top Tima (ATT, sala u kojoj treniraju) da njih dvojica neće smeti da se svađaju, osim ukoliko nije dogovorena borba ili čitava priča blizu dogovora.

Njih dvojica se u 2020. godini još uvek nisu borili. Masvidalova poslednja borba je ona čuvena kada je osvoji BMF pojas, dok je Kovingtonova poslednja borba bila ona sa Kamaru Usmanom kada je izgubio tehničkim nokautom i kada mu je slomljena vilica.

Još uvek nije poznato da li ćemo dobiti borbu Masvidala i Kovingtona, borbu koju mnogi MMA fanovi žele da vide, ali je činjenica da je Masvidal ponovo pokrenuo svađu uvredivši Kolbija putem "Tvitera".

"Je**š Kolbija. To je najosetljiviji tip koji je ikada došao u UFC. Neće me izbaciti iz sale jer je rečeno da dva borca ne smeju da se svađaju, a on nije borac. On je neko ko samo njuši tuđa međunožja i vilica mu je razbijena od osobe koja takođe miriše tuđa međunožja. Svi mi znamo da Kolbi Kovington nije borac", napisao je Mavidal.

Bilo je priče da Masvidala čeka borba za pojas velter kategorije sa Kamaru Usmanom koji je bio jedna od meta ovog "tvita", a da li je "Ulični Isus" ovde "ubio dve muve jednim udarcem"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: