Mekgregor o Seroniju: Pobedio bih ga i da imam grip VIDEO

Konor Mekgregor, irski MMA borac, dao je interesantan intervju za Ariela Helvanija i ESPN.

Izvor: SN

Subota, 11.01.2020.

12:51

Mekgregor o Seroniju: Pobedio bih ga i da imam grip VIDEO
Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Konor Mekgregor se vraća u oktagon posle odslužene suspenzije, a kasnije i odlaska u penziju.

On se u svom poslednjem meču borio sa Habibom Nurmagomedovim i izgubio gušenjem, a ta borba je bila puna "zle krvi", dok njihova prepucavanja i dalje možemo videti s vremena na vreme.

Konorova naredna borba biće 18. januara, kada će se u Las Vegasu susresti sa Donaldom "Kaubojem" Seronijem.

Njih dvojica imaju istoriju, još ranije su se našli na putu jedan drugom i razmenili nekoliko, pa, ne baš najlepših reči i najverovatnije nas čeka spektakularna borba.

Povodom borbe je Konor i govorio za ESPN sa čuvenim MMA novinarom Arielom Helvanijem.

"Donald i ja imamo istoriju i ja sam već rekao da ću se boriti s njim, tako da eto nas. Ovo će biti borba koja me raduje, pošto Donalda izuzetno cenim, to je borac koji se borio "sto puta", a poslednji put sam ga video na onoj pres konferenciji kada smo razmenili nekoliko reči", rekao je Konor Mekgregor.

Konor je potom nastavio da priča o Donaldu Seroniju koji je takođe porodični čovek, i poručio da je srećan što će s njim imati povratničku borbu i osvrnuo se na odluku da se bore u velter kategoriji.

"Verujem da ću briljirati 18. januara, želim da kreiram magiju u oktagonu. Donald se u nižim kategorijama nešto lošije snalazi i ovo je mnogo bolje, a ja ne želim da se on muči. Mogu da ga pobedim bilo gde i bilo kad, pobedio bih ga i da imam grip. Ne zanima me. Fokusiraću se na sebe i svoj trening. Srećan sam gde se nalazim, sviđa mi se velter kategorija ima sjajnih boraca, a tu je i Horhe Masvidal. Ovo je trenutno moja kilaža i najlagodnije se osećam, želim da pustim stvari da se razviju, pa da odlučim šta ću i kako ću dalje", rekao je "Ozloglašeni" Konor Mekgregor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: