Nejt Dijaz se ipak bori za pojas!

Borba za BMF (Bad Motherfucker) pojas u UFC između Nejta Dijaza i Horhea Masvidala i definitivno će se održati 2. novembra u Medison Skver Gardenu.

Izvor: SN

Subota, 26.10.2019.

16:30

Nejt Dijaz se ipak bori za pojas!
Photo by Ed Mulholland/Getty Images

Novembar će prelepo početi za sve ljubitelje borilačkih sportova, pošto će se dva "momka sa ulica" susresti u oktagonu – Nejt Dijaz i Horhe Masvidal.

Za ovu borbu, prvi čovek UFC, Dejna Vajt pripremio je poseban BMF pojas, pa će pobednik i zvanično biti "najlošiji" momak organizacije.

Sve je to bilo ugroženo kada je pre nekoliko dana nezavisna organizacija odradila doping test i rekla da je Nejt Dijaz bio pozitivan na neke nedozvoljene supstance, a poznato je da je Nejt vegan koji ne koristi ništa što "Majka priroda" nije proizvela.

Na svom "Tviter" profilu, Nejt je najavio da se povlači iz borbe sa Masvidalom uz poruku "Ja nisam na steroidima, vi ste na steroidima" uz čuveni vokabular kako on nije je**na varalica, o čemu smo i pisali.

Američka organizacija za doping kontrolu (USADA) obavila je svoja testiranja i rekla da je Nejt "čist" i da je dobio zeleno svetlo da se bori, a Dejna Vajt je poručio kako nije imao dileme oko ispravnosti Nejta Dijaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: