Spektakl u Melburnu – Adesanja u drugoj rundi nokautirao Vitakera

Izrael Adesanja nokautom protiv Roberta Vitekera postao je novi svetski šampion UFC u srednjoj kategoriji.

Izvor: SN

Nedelja, 06.10.2019.

08:30

Spektakl u Melburnu – Adesanja u drugoj rundi nokautirao Vitakera
Photo by Darrian Traynor/Getty Images

Posle sjajnog ulaska u oktagon i velikog šoua koji smo videli na Marvel stadionu u Melburnu, borba za titulu svetskog šampiona srednje kategorije između Roberta Vitakera i Izraela Adesanje mogla je da počne.

Prva runda je prošla u "stend apu", borci se nisu usuđivali da uđu u parter, a najopasniji udarac imao je Adesanja na oko minut pred kraj runde kada je nogom napao Vitakera, a u poslednjoj sekundi je bacio Vitakera u nokdaun kojeg je spasilo zvono za kraj runde.

Odmah je popularni "Riper" napao na startu druge runde, ali se Adesanja pametno izvlačio i tamo sredinom runde odlično pogodio jedan kroše, kao i "front kik", koji je povezao do sa kombinacijom u telo, ali je Vitaker sjajno uzvratio krošeom oko minut kasnije, pa je pogodio Adesanju desnim mavašijem.

Pokušao je Vitaker da uzvrati što jače Adesanji, ali ga je Izrael pogodio sjajnim levim krošeom, bacivši ga na zemlju samo je skočio i nokautom završio ovu spektakularnu borbu za titulu svetskog šampiona srednje kategorije.
Photo by Darrian Traynor/Getty Images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: