Nurmagomedov želi da ga Tajson sprema za meč sa Mejvederom

Ruski UFC borac Habib Nurmagomedov ima ozbiljne planove za eventualni meč sa bokserskom legendom Flojdom Mejvederom.

Izvor: ZK

Sreda, 17.10.2018.

10:57

Nurmagomedov želi da ga Tajson sprema za meč sa Mejvederom
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Nurmagomedov je nedavno predložio Mejvederu da se, kako neporaženi borci u svojim kategorijama, konačno susretnu i bore za titulu šampiona, rekavši kako "u džungli ima mesta samo za jednog kralja".

"Hajde da se borimo! 50-0 protiv 27-0. Obojica nikad nismo izgubili, što da ne? Hajde! U ovoj džungli ima mesta samo za jednog kralja. On nije mogao da sruši Mekgregora, a ja sam to uradio veoma lako", poručio je nedavno Nurmagomedov.

On je aludirao na borbu između Makgregora i Mejvedera u avgustu koju je Amerikanac dobio desetoj rundi. Još je neizvesno kako će Mejveder odgovoriti na ponudu UFC borca, koji u slučaju da dođe do borbe ima spremnog aduta u rukavu.

Otac Nurmagomedova, Abdulmanap, otkrio je agenciji TASS da će njegov sin imati mnogo veće šanse za uspeh ako do borbe dođe. Želja mu je da ga za taj meč sprema niko drugi do Majk Tajson.

"Habib će imati mnogo veće šanse kao bokser. Svakako veće nego Makgregor. On se neće ustručavati da uđe u klinč. Voleo bih da u našem trenerskom timu budu Anatolij Lomačenko i Majk Tajson", rekao je Nurmagomedov senior.

Kada je reč o Tajsonu, on u prošlosti nije imao previše simpatija za Mejvedera. Nazvao ga je "uplašenim malim čovekom" i to pošto ser Mejveder proglasio većim od Mohameda Alija.

Procena je da bi do meča Nurmagomedova i Mejvedera moglo vrlo lako da dođe. Flojd je nedavno najavio aktivaciju iz penzije kako bi se opet borio sa Manuom Pakijaom, ali mu je želja da pre toga ima jedan meč kao zagrevanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: