Miočić o Mekgregoru: Mama bi me uništila, žena ubila

Jedan od najpopularnijih MMA boraca Stipe Miočić prokomentarisao je incident iz Bruklina u kojem je učestvovao Konor Mekgregor.

Izvor: AK

Sreda, 18.04.2018.

10:08

Miočić o Mekgregoru: Mama bi me uništila, žena ubila
Foto: Getty images

Kontroverzni Irac je u pratnji 20-ak prijatelja napao autobus u kojem su bili UFC borci, naneo je materijalnu štetu i povredio jednog kolegu, zbog čega je završio na kratko u zatvoru (dok nije platio kauciju).

"Ja to nikada ne bih uradio. Razumem da je podržavao svog kolegu borca, ali tako nešto ne možeš da radiš. Ljudi su povređeni. Trudim se da uvek uradim pravu stvar, tako sam odgojen. A ako bih i napravio tako nešto, mama bi me uništila, a žena bi me ubila. Ja bih to uradio drugačije", rekao je Miočić.

Amerikanac hrvatskog porekla je šampion UFC u teškoj kategoriji od 2016, a trenutno je u centru pažnje zbog predstojećeg The Ultimate Fighter "rijalitija" u kojem će kao trener predvoditi borce protiv ekipe Danijela Kormijea, koji će se završiti međusobnim duelom dvojice UFC šampiona.

"Mnogo me toga muči oko Kormijea. On je sjajan borac, borio se i ranije protiv teškaša i bio neporažen. Ali, već dugo se nije borio s teškašem, a nikada protiv borca poput mene", dodao je Miočić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: