Mejveder bi mu pozavideo – kakav nokaut MMA rukija

Aron Piko je 21-godišnji MMA borac koji je u junu postao profesionalac i već pokazao koliko bi mogao da bude opasan.

Izvor: MLJ

Nedelja, 24.09.2017.

13:06

Mejveder bi mu pozavideo – kakav nokaut MMA rukija
Foto: Printscreen Twitter / Bellator MMA

Od njega se u oktagonu narednih godina očekuje mnogo, a deo svog arsenala pokazao je već u drugom profesionalnom meču protiv Džastina Lina na Belatoru 183 u San Hozeu u Kaliforniji.

Na minut i petnaest sekundi do kraja prve runde dvojica boraca su ušla u kik-boksersku razmenu udaraca, a Piko je levim krošeom udario 28-godišnjeg Lina u bradu.

Njegov protivnik se sručio na pod kao "sveća", a mladi borac je došao do prve pobede i zaboravio prvi profesionalni meč u kome je od Zeka Frimena izgubio za samo 24 sekunde.

Piko je u mlađim kategorijama poneo priznanje "Zlatne rukavice", a bio je član nacionalnog rvačkog tima Sjedinjenih Država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: