"Ronda, sine, batali da te glupi udaraju u lice"

Anmarija De Mars, majka Ronde Rouzi, izjavila je da bi volela da njena ćerka završila u jednom od najbrutalnijih sportova na svetu.

Izvor: ÐN

Nedelja, 01.01.2017.

11:13

Photo by Christian Petersen/Getty Images

Rouzi vratila se u oktagon skoro godinu dana nakon debakla protiv Holi Holms, ali je doživela još jedan težak nokaut.

Donedavno ubedljivo najbolji MMA borac u ženskoj konkurenciji, nokautirana je za svega 48 sekundi od Amande Nunes, koja je tako odbranila titulu u bantam kategoriji.

“Mislim da je razočarana kao što bi svako bio u toj situaciji. Donošenje ishitrenih odluka verovatno ne bi bila dobra ideja, ali bih volela da je vidim u penziji”, rekla je Rondina majka.

Ona je istakla da ne voli da gleda ćerku u ringu.

“Želela sam da je vidim kako se povlači još odavno, ko želi da gleda kako udaraju njegovo dete? Poseduje mnogo drugih talenata, može da glumi, piše, producira. Veoma je pametna i lepa. Rekla sam joj kada je počela da se bavi ovim: ‘Lepa si i pametna, zašto da te glupi ljudi udaraju u lice?’. Ona je odrasla i sama donosi odluke, ali su one najbolje kada niste emotivni”, dodala je gospođa De Mars.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: