MMA: Dominacija Crvene zvezde

U nedelju je završeno državno prvenstvo u MMA, drugo po redu. Učestvovalo je 26 klubova, a na borilište su izašla 83 boraca.

Izvor: ÈŽ

Utorak, 19.05.2015.

13:27

Default images

Takmičenje je održano u obe konkurencije, bilo je ukupno 52 borbe, na dva borilišta. Po broju osvojenih medalja, ekipno je najbolja ekipa MMA kluba Crvena zvezda.

Zvezda je imala šest boraca, četvorica su osvojili medalje, dve zlatne, srebrnu i bronzanu. Odlične su bile članice Constrictor kluba iz Kule, dve predstavnice, dva osvojena zlata u B klasi.

Za najboljeg borca turnira proglšen je Nemanja Nikolić član kluba Family Fight Team, koji je trijumfovao B klasi do 84 kilograma.

"Ove godine smo imali veći broj klubova, i samim tim i veći broj boraca u odnosu na prošlo prvenstvo. To samo pokazuje da je ovaj naš sport u ekspanziji i da ga trenira sve više mladih ljudi. Zahvalio bih se svim učesnicima i klubovima, koji su pokazali da ovaj sport ima budućnost", rekao je predsednik MMA saveza Aleksandar Radosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: