Panajotović ekspresno dobio Sapa

Srpski borac Dušan Panajotović ekpsresno je stigao do pobede nad Amerikancem Bobom Sapom u ultimejt fajt spektaklu "Noć šampona".

Izvor: AK

Nedelja, 16.09.2012.

08:49

Default images

Iako je Sap čak 50 kilograma teži od Panajotovića, ponovo je pokazao da je njegovo vreme davno prošlo. Naš borac ga je naterao na predaju mečva posle samo minut i po borbe.

Borbu je odlučila sjajna serija našeg kik-boksera koja je počela desnim direktom koji je poslao Sapa na pod, što je Panajotović iskoristio i na parteru dokrajčio rivala.

Tako je Amerikanac poražen i 13. put u poslednjih 14 borbi. Dušan "Silni" naredni nastup odradiće protiv iskusnog 38-godišnjeg Nemca Stefana Leka, takođe bivše K-1 zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: