Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 03.03.2014.

13:50

Filipović u finalu FFC fjučersa

Srpski kik bokser Milan Filipović plasirao se u finale završnog turnira organizacije FFC, pošto je trijumfovao na prvom fjučers turniru u Opatiji.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Filipović je imao dve borbe do finala u kategoriji do 85 kilograma. Prvo je savladao Rusa Ismaela Dadajeva, a u polufinalu bio bolji od Hrvata Luke Žeželića.

Naš predstavnik na turniru u finalu je bio bolji od Rusa Adama Evlojeva i plasirao se na završnicu i veliko finale, koje će biti održano u zagrebačkoj Areni krajem godine. U finale idu pobednici četiri turnira.

"Dobro smo se spremili za ovaj turnir i pored toga što Milan nije imao takmičarske mečeve u poslednje vreme. Bilo je bitno da dobro otvorimo takmičenje i prođemo prvu prepreku, posle toga je i Milanu bilo lakše. Veoma sam zadovoljan zbog ovog uspeha, siguran sam da Filipović može i da bude šampion u Zagrebu krajem godine", rekao je Nikola Pavković, trener Milana Filipovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve