Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 16.09.2012.

21:45

SP: 20 medalja za srpski kik boks

Juniorska reprezentacija Srbije u kik boksu osvojila je 20 medalja na šampionatu sveta u Bratislavi.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Srpski juniori i juniorke su u konkurenciji 1600 takmičara iz 60 zemalja osvojili su devet zlatnih, tri srebrne i osam bronzanih odličja.

Prvaci sveta postali su Luka Spremo, Srđan Aleksić, Saida Bukvić, Dragana Sretenović, Aleksandar Konovalov, Dušan Savković, Stefan Anđelković, Ajla Lukač i Milena Švonja.

„Pred polazak u Bratislavu najavljivao sam uspeh, momci i devojke su potvrdili u ringu da je moj optimizam bio sa osnovom. Sve ono što su radili tokom pripremnog perioda na najbolji način su prezentovali u Bratislavi i našoj zemlji doneli 20 medalja. Time su potvrdili visoku klasu srpskog kik boksa“, bio je kratak komentar selektora Nebojše Miloševića.

Do srebra su stigli Nemanja Glišić Obrad Cvijanović i Mihajlo Kecojević, a bronzama su se u Bratislavi okitili Stefan Gavrilović, Jovan Anđelić, Novak Radulović, Radomir Nedeljković, Stevan Dukić, Mladen Čestić, Marko Cvetanović i Miloš Keljanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve