Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 02.07.2009.

15:23

Meč Srbije i Španije u Končarevu

Kik boks reprezentacija Srbije na tradicionalnom 13. međunaordnom turniru, 7. jula u Končarevu boriće se sa selekcijom Španije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U kik boks klubu ’Palmini tigrovi’, koji je organizator ovog meča, očekuju rekordnu posetu. Generalni sekretar tog kluba Adam Urošević podsetio je da je pre 20 godina jedan meč bokserskog kluba ’Kablovi’ pratilo čak 20.000 gledalaca i najavio da će u duelu kik boksera Srbije i Španije taj rekord biti nadmašen.

U duelu dve reprezentacije biće održane borbe u disciplinama ful kontakt, lou kik i K1, a okosnicu srpskog tima činiće baš takmičari kluba ’Palmini tigrovi’. U repezentaciji Španije, kako je najavljeno. biće jedan svetski prvak i četiri vicešampiona.

"Biće to sudar dve različite škole, Španci su poznati po tome što stalno idu napred i služe se jakim udarcima, pokušavajući da na taj način reše meč. Naši takmičari su veoma dobri tehničari i očekujem dosta tešku borbu", rekao je trener srpske reprezentacije Slobodan Jocić.

Na dosadašnjim turnirima u Končarevu učestovale su reprezentacije Rusije, Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Grčke, Mađarske, Italije, Ukrajine. Meč između selekcija Srbije i Španije počinje u 21 sat i ulaz je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve