Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 16.06.2012.

10:09

Kik boks spektakl na TVB92 (21.30)

Na televiziji B92 u subotu od 21.30 moći ćete da pratite direktan prenos velikog finala svetskog ekipnog prvenstva u disciplini K1 između Srbije i Rusije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To takmičenje je počelo u martu prošle godine, takođe u Beogradu, a učestvovalo je osam najboljih svetskih kik boks timova u disciplini K1.

U prvoj polovini žreba, reprezentacija Srbije u hali „Pionir“ pobedila je u četvrtfinalu selekciju Grčke rezultatom 4:1, a šest meseci kasnije na turniru u Bukureštu u polufinalu savladana je i Rumunija, identičnim rezultatom.

U drugoj polovini žreba reprezentacija Rusije pobedila je Francusku u četvrtfinalu, dok je u polufinalu bila bolja od selekcije Mađarske.

Finalni program “Wako World Grand Prix” turnira u Belekspo centru otvoriće duel Miloša Anića, inače profesionalnog prvaka sveta, i Umara Paskhaeva u kategoriji do 60 kg.

O protivniku zaista ne znam mnogo. Gledao sam ga u Mađarskoj, ali je prvim udarcem završio meč, tako da nisam uspeo puno toga da vidim. Pripreme za meč su bile paklene pa se nadam da će se sav ovaj trud ispalatiti. Maksimalno sam koncentrisan na meč i nadam se pobedi,kako svojoj tako i ekipnoj”, rekao je Anić.

Posle duela Anića i Paskhaeva, sledi okršaj Nenada Pagonisa i Alekseja Papina, u kategoriji do 91 kg.

Rado se odazivam svakom pozivu reprezentacije, verujem u ove momke i verujem da možemo da pobedimo Ruse. Mnogo dugujem našem Savezu, bez njih ne bi bilo ni mene, tako da ću se uvek rado odazivati svim pozivima da nastupim za Srbiju“, rekao Pagonis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve