Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 10.07.2009.

14:23

UB:Džudisti ispali,Kozenko najbolji

Srpski džudisti eliminisani su u prepodnevnom programu na Univerzijadi u Beogradu,a najuspešniji je bio Ivica Kozenko,koji je došao na korak od borbe za bronzu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Kozenko je loše počeo takmičenje u kategoriji do 60 kilograma. U prvom kolu on je izgubio od Uzbekistanca Gabita Esimbetova, ali je potom u represažu pobedio Iranca Mostafu Dalirijana i Švajcarca Mihaela Itena. Međutim, u borbi koja je odlučivala ko će se nadmetati u meču za bronzanu medalju poražen je u duelu sa Italijanom Fabiom Andreolijem.

U apsolutnoj kategoriji Aleksandar Petković je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom kolu poražen od Kim Sung Mina iz Koreje. U borbi u repesažu Petković je izgubio od Holanđanina Grima Vujstersa.

U konkurenciji žena, u apsolutnoj kategoriji Snežana Delibašić je u prvom kolu pobedila Hrvaticu Mariju Ćosić, ali je u sledehcoj fazi takmičenja izgubila od Kineskinje Jie Žang, a potom u represažu i od Ruskinje Ekatarine Šeremetove.

Druga srpska predstavnica Tatjana Trivić, u kategoriji do 48 kilograma, poražena je u prvoj borbi od Kazahstanke Aleksandre Padrjadove i nije imala priliku da popravi utisak u represažu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve