Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 20.08.2019.

20:02

Novopazarci najavljuju kvalitetnu boksersku reviju

Novi Pazar će 31. avgusta biti domaćin bokserske revije, a predviđeno je 12 borbi.

Izvor: MT

Autor: MT

Novopazarci najavljuju kvalitetnu boksersku reviju
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Glavna borba u 12 rundi vodiće se između internacionalnog IBF šampiona u superpero kategoriji Šerifa Gurdijeljca i Bruna Vifuavivilija iz Tanzanije.

"Publika ima mnogo razloga da dođe u velikom broju. Starijeg Gurdijeljca, koji se sprema u Nemačkoj, očekuje izazov karijere, a u ringu će biti i njegov talentovani brat Ersan, Saida Bukvić, Ajla Lukač i Džemil Ćosović. Očekujem najkvalitetniju reviju na ovim prostorima", rekao je ispred organizatora na konferenciji za novinare Adnan Bihorac.

Posle tri pobede, Saida Bukvić će protiv Jasmine Nađ pokušati da upiše novi trijumf u bantam kategoriji.

"Biće teško jer je protivnica iskusna. Imala je već mečeve u osam i deset rundi, a ja prvi put radim borbu u osam rundi. Dobro sam trenirala i očekujem pobedu. Naravno, biće mnogo lakše pružiti maksimum uz pomoć s tribina", navela je Bukvić.

Od novopazarskih boraca, na reviji će nastupiti i Ajla Lukač, čija je protivnica u pero kategoriji Jovana Milovanović, te Džemil Ćosović, kojeg u supervelteru očekuje meč sa Nikolom Mančićem.

U ostalim mečevima snage će u srednjoj kategoriji odmeriti Tajdžan Jildirim iz Nemačke i Sladjan Dragišić, odnosno Portugalac Sidni Rosa i Mađar Valentin Bokroš, te Nina Pavlović i Kristina Švarc (superpero), kao i Luka Šumarac i Mladen Jovanović (supersrednja).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve