Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 17.02.2019.

18:24

Tajson hteo da se bije sa gorilom za 10.000 dolara

Najmlađi svetski šampion teške kategorije, Majk Tajson, otkrio je zanimljiv detalj iz svog života.

Izvor: SN

Autor: SN

Tajson hteo da se bije sa gorilom za 10.000 dolara
Photo by Rich Polk/Getty Images for iHeartMedia

Majk Tajson i njegova tadašnja supruga Robin Givens, imali su privatnu šetnju u njujorškom zoo vrtu oko ponoći, nakon što je velika bokserska zvezda podmitila jednog od radnika zoo vrta.

Kada su šetali pored kaveza sa gorilama, Majk i Robin su spazili jednu, dominantnu gorilu koja maltretira ostale. Ovo ga je malo pogodilo, pa je Tajson ponudio čuvaru 10,000 dolara da otvori kavez i pusti ga unutra kako bi udario gorilu.

"Potplatio sam čuvara kako bismo Robin i ja noću tamo šetali sami. Kada smo došli do kaveza sa gorilama, videli smo jednu veliku gorilu kako maltretira ostale manje. Znate, ta bića deluju jako umiljato, sa tim nevinim pogledom u očima. Tada sam čuvaru ponudio 10,000 dolara samo da me pusti unutra kako bih nokautirao tu veliku gorilu a on je odbio", otkrio je Majk Tajson.

Majk Tajson je inače veliki ljubitelj životinja, poznata je njegova ljubav prema pticama, a takođe i prema nekim egzotičnim životinjama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve