Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 11.12.2018.

19:15

Vajlder: Džošua me preklinje da se borimo

Sjajan duel i remi, a potom najava revanša između Dionteja Vajldera i Tajsona Fjurija gurnula je u senku Entonija Džošuu.

Izvor: B92

Autor:B92

Vajlder: Džošua me preklinje da se borimo
Foto: Getty Images

Retko ko priča o vlasniku tri pojasa šampiona sveta u teškoj kategoriji u IBF, WBO i WBA verzijama.

Ipak, pomenuoga je upravo Vajlder, koji je nedavno u Los Anđelesu posle kontroverzne odluke sudija zadržao WBC pojas.

"Džošuin tim me preklinje da organizujemo borbu. Njegov menadžment odjednom pokušava da kontaktira moj menadžent. Ali on je imao svoju priliku. Imao je mnogo prilika. Mogao je da se bori protiv Luisa Ortisa, mogao je da se bori protiv mene, mogao je da se bori protiv Fjurija. Ljudi uvek žele da vide ko je najbolji, pogotovo posle poslednje borbe sa Fjurijem. Uvek ću reći da sam najbolji sve dok me neko ne pobedi", rekao je Vajlder koji je nakon 40-0 (39 KO) prvi put remizirao.

Iako je WBC odobrio revanš između Vajldera i Tjurija, Džošuin promoter Edi Hern kaže da je Vajlder prvi izbor za njegovu odbranu titule.

"Vajlder je naš prvi i zlatni izbor. Entoni će tako postati neprikosnoveni prvak sveta, a mislim da je pošteno da posle toga svoju priliku dobije i Fjuri", rekao je Hern.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve