Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 21.05.2017.

12:22

Kad pobesneli ujak uleti u ring...

Andre Direl i Hoze Uzkategi imali su u Merilendu meč kakav se retko viđa. Pobedio je Amerikanac posle diskvalifikacije boksera iz Venecuele.

Izvor: B92

Autor:B92

Kad pobesneli ujak uleti u ring...
Foto: Printscreen/Twitter

Ali, nesvakidašnji prizor viđen je zapravo kada se borba okončala.

Uzkategi je, u super-srednjoj kategoriji, dva puta udario Direla nakon što se čuo gong i to je bilo dovoljno da se Hoze diskvalifikuje. Pobeda Direla, međutim, nije zadovoljila njegovog ujaka i trenera Leona Losona, koji je ušao u ring i posle kraće rasprave zadao dva strašna udarac Uzkategiju. Prvo u lice, a potom i u vrat.

Direl je posle meča pokušao da odbrani trenera, kojeg sada traži policija kako bi ga ispitala jer je protiv njega podneta prijava za napad.

„Žao mi je zbog onoga što je uradio moj trener. Moj trener je moja porodica, moj ujak i bio je zabrinut. On brine o meni, on me voli i molim vas da mu oprostite. Nisam pobedio kako sam želeo i želim da se vratim u ring što pre, čim me budu pustili“, rekao je Direl.

Uzkategi je imao svoje objašnjenje.

„Bila je to kombinacija udaraca i nisam čuo zvono. zaslužio sam da pobedi“, rekao je bokser iz Venecuele.

Na njegovu žalost Direl je sada postao izazivač IBF šampiona Džejmsa Degalea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve