Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 09.03.2017.

20:00

Oči u oči – Nikolić i Čumačenko u Lazarevom gradu

U gradu kneza Lazara, Kruševcu poznatom po bogatoj sportskoj tradiciji, u petak u Hali Sportova biće održan boks spektakl, uz prenos na TV B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Oči u oči – Nikolić i Čumačenko u Lazarevom gradu

U glavnoj borbi "Kruševac boxing night-a" suočiće se najbolji srpski bokser Marko "Vatrogasac" Nikolić i Ukrajinac Jevgenij Čumačenko.

Radi se o sjajnom udaraču iz Harkova, momku koji nikada ne odustaje i uvek i na svakom meču želi protivnika da nokautira što pre.

"Došao sam da pobedim, spreman sam i siguran da Marko neće izdržati svih šest rundi. Verujem u sebe. Došao sam da pobedim za Ukrajinu", jasan i kratak bio je Ukrajinac pred medijima u Kruševcu.

Srpskog bokserskog asa Nikolića ne dotiće poruka koju je uputio njegov protivnik Čumačenko.

"Ne zanima me šta priča Jevgenij, verujem u sebe i ne sumnjam u pobedu. Spreman sam da pružim partiju za pamćenje, da to bude pravi boks užitak kako za ljubitelje ovog sporta u Kruševcu, tako i za sve one koji će nas gledati u direktnom TV prenosu na B92", zaključio je popularni "vatrogasac" Nikolić.

Nikolić u profesionalnoj karijeri ima perfektan skor 14-0, dok 31-godišnji Ukrajinac 3-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve