Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 03.03.2017.

16:47

Bokserski spektakl u Kruševcu (TV B92)

Bokserski spektakli u Kruševcu u organizaciji Balkan boksinga održaće se 10. marta, uz direktan prenos na TV B92.

Izvor: mn

Autor: mn

Bokserski spektakl u Kruševcu (TV B92)

U borbi večeri učestvovaće najbolji srpski bokser Marko Nikolić (14-0) i Ukrajinac Jevgenij Čamučenko (3-1), u poluteškoj kategoriji (79.400kg) u šest rundi.

Na konferenciji za medije, održanoj u Gradskoj kući u Kruševcu govorili su aktuelni srpski šampion Marko Nikolić i promoter manifestacije i bivši šampion Evrope u WBO verziji Nenad Borovčanin.

Spektakl će biti zanimljiv i zbog uvodnih borbi među kojima i dve devojke: Nenad Zamfirović - Aleksandar Petrović, Željko Kovačević - Veljko Petrović, Aleksandra Vujović - Ksenija Medić, Šerif Gurdijeljac - TBA.

“Zaista nam je drago što ste pokazali ovoliko interesovanje za bokserski spektakl u kruševačkoj Hali Sportova. Organizacija ove revije biće na maksimalnom nivou, najavljujemo vrhunske borbe koje, sigurni smo, nikoga u hali, ali i ispred TV prijemnika, neće ostaviti ravnodušnim. Najvaljujem početak povratka boksa iz višegodisnjeg nokdauna. Posle Kruševca, sledi jos pet mečeva do kraja godine širom Srbije. Direktan prenos svih mečeva naći će se na TV stanici B92. Zahvaljujući ovoj televiziji ljubitelji plemenite veštine iz celog regiona imaće prilike da isprate svaki meč. Partnerstvo Balkan Boksinga i B92 biće glavni pokretač popularizacije i razvoja srpskog boksa”, rekao je Nenad Borovčanin.

Marko Nikolić je fajter. Ne odstupa od svog načina borbe i jedva čeka da u Kruševcu izađe u ring i pokaže svu snagu i boksersko umeće.

“Ovo će biti moja 15 profesionalna borba. Verujem u pobedu i nadam se, pre svega, dobrom meču. Za mene ovo je veoma važan meč, biću deo bokserske revije koja vraća boks u Srbiju i kroz TV prenos uživo. Pružiću dobru borbu i opravdati očekivanja mojih prijateljai fanova, maksimalno sam motivisan i spreman da veče u Lazarevom gradu bude za pamćenje i neponovljivo”, zaključio je Nikolić, koga svi znaju i po nadimku “vatrogasac” zbog profesije kojom se bavi van bokserskih aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve