Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 29.11.2015.

14:38

Fjuri: Niste još ništa videli

Svetski šampion u teškoj kategoriji Tajson Fjuri rekao je da svi ljubitelji boksa mogu još mnogo toga da očekuju od njega posle pobede nad Vladimirom Kličkom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Fjuri je pobedio Ukrajinca jednoglasnom odlukom sudija i tako došao do šampionskih pojaseva u verzijama WBA, IBF i WBO. Na taj način ujedno je i prekinuo devetogodišnju vladavinu mlađeg od braće Kličko.

Niste još ništa videli. Mislim da ste videli tek 65 odsto onoga što sam sposoban. Nisam bio onoliko dobar koliko sam mogao. Mogu da budem bolji za još jedan nivo“, rekao je Fjuri.

Kličko je najavio revanš sa Fjurijem, a bokser iz Mančestera naglašava da će ga opet pobediti i da je voljan da meč opet bude u Nemačkoj.

I da je trenirao deset godina, rezultat bi bio isti. Mislim da će se odlučiti za revanš, ali ko zna šta će se desiti kada bude imao malo vremena da razmisli o svemu. Meni nije važno gde se borim – Japan, Turska, Azerbejdžan, Amerika, svejedno mi je. Voleo bih da se vratim u Nemačku na još jednu borbz sa Vladom. Uživao sam ovde i navijači su me odlično prihvatili. Možda će mi dozvoliti dobrovoljnu odbranu pre potencijalnog revanša sa Kličkom i voleo bih da se ona desi u Mančesteru, da vratim titule kući“, istakao je Fjuri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve