Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 22.04.2014.

22:39

Kličko i Lepai postali saveznici

Proteklih dana Vladimir Kličko i Aleks Leapai su uputili jedan drugom dosta pretnji, ali su pred međusobni duel postali saveznici.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Naime, ukrajinski bokser je morao da obuzda nervoznog Australijanca koji je želeo da se obračuna sa 42-godišnjim Amerikancem Šenonom Brigsom, koji ih je obojicu provocirao u Diseldofru.

Na konferenciji za medije uoči duel Klička i Leapaia (TV B92, subota 22h), Brigs je tražio od Klička šansu da se bori s njim, a Australijanca nazvao budalom.

Leapai nije mogao da se iskontroliše, izgubio je živce i krenuo da se fizički obračuna s bahatim Amerikance, ali ga je zaustavio upravo Ukrajinac.

"Nikad dosad nisam morao da obuzdam svoga suparnika na konferenciji za novinare", našalio se posle svega Kličko.

S druge strane, Leapaiu je trebalo vremena da se smiri.

"Proradilo je lavlje srce, stvarno sam se hteo boriti s njim. Ali, Vladimir mi je rekao da pustim Brigsa i da se fokusiram na našu međusobnu borbu", rekao je Australijanac.

Brigsa je na kraju iz hale udaljilo obezbeđenje, a Kličko je objasnio zašto nema smisla da se bori s njim.

"Pre tri i po godine moj brat Vitalij je pretukao Amerikanca tako da je završio u bolnici. Nema smisla boriti se s njim", rekao je Kličko.



Ukrajinac će u subotnjem dvoboju u Oberhauzenu braniti titule šampiona sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO.

Borbu Kličko – Leapai moći ćete da gledate u direktnom prenosu na TV B92, u subotu, 26. aprila, od 22 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve