Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 17.04.2014.

15:32

Sjekloća: Spreman sam za istoriju

Nikola Sjekloća spreman je za duel sa Arturom Abrahamom kojim bi ušao u istoriju kao prvi bokser s ovih prostora na svetskom tronu posle tri decenije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sjekloća će 3. maja u Berlinu izazvati Nemca jermenskog porekla za titulu šampiona sveta u supersrednjoj kategoriji u WBA verziji.

"Svestan kolika je važnost meča protiv Abrahama i obećavam da ću pružiti maksimum, kako nbih ostvario istorijski uspeh", rekao je Sjekloća koji ima šansu da ponovi uspeh Slobodana Kačara.

Abraham je dugo godina bio neprokosnoven u srednjoj kategoriji, godinu dana je mlađi od Sjekloće, niži deset centimetara, a na domaćem terenu ne zna za poraz.

"Potpuno sam spreman za meč protiv Abrahama. Zahvaljujem se pre svega mom timu, u kome su pored Luke Popovića i Milivoja Bašića, i kondicioni trener sa iskustvom iz Ameraike Mladen Jovanović, kao i mojim sparing partnerima: Geardu Ajetoviću, Marku Nikoliću, Miljanu Rovčaninu, Aleksandru Cigaranoviću i Miletu Nikoliću", dodao je Sjekloća koji se zahvalio i sponzorima.

Sjekloća će danas biti gost radija B92, u emisiji "U klinču" od 17:20.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve