Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 07.04.2012.

23:41

Piperski osvojio titulu u Zaječaru

Srpski bokser Milan Piperski pobedio je Bugarina Dragomira Toteva u borbi za titulu sveslovenskog prvaka u hali "Kraljevica" u Zaječaru.

Izvor:

Autor:

Default images

Piperski je bio nadmoćniji od prve runde i osvojio je titulu u WBC verziji pošto je meč, koji ste mogli da gledate u direktnom prenosu na televiziji B92, prekinut posle nokauta u petoj rundi. Srpski bokser je i u četvrtoj rundi nokautirao Toteva, ali je sudija posle brojanja odlučio da se meč nastavi, ali bugarski bokser nije izdržao deset rundi u ringu sa Piperskim.

Posle pobede je Piperski u izjavi za B92 izjavio da je zadovoljan pobedom i da ima velike ambicije u nastavku karijere.

"Ja sam pružio svoj maksimum. To je urodilo plodom. Zahvaljujem se televiziji B92 i svim ljudima koji su došli da me podrže, građanima Zaječara i Zrenjanina. Očekuje me ulazak u najboljih 50, imam velike ambacije, želim da napadnem titulu prvaka sveta pa dokle stignem“.

Borbi između Piperskog i Totema prethodile su još dve borbe koje ste takođe mogli da gledate u direktnom prenosu na televiziji B92. Zvijezdan Vidaković je bio bolji od Merđidina Juseinova odlukom sudija (40:37), a na isti način je Mane Marčeta pobedio Javora Marinčeva.

Zvijezdan Vidaković je posle meča za B92 izjavio da ga Juseinov nije iznenadio

„Nije me iznenadio. Gledao sam ranije snimke njegovih prethodnih mečeva. Radi se o kvalitetnom borcu, koji više boksuje kao šoumen, ali je nezgodan protivnik.“

Boks meč na televiziji B92 ponovo ćete moći da gledate u petak 4. maja kada će u Loznici boksovati Nenad Borovčanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve