Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 21.02.2012.

12:54

Kličko daje Čisori drugu šansu?

Ukrajinski bokser Vitalij Kličko, koji je u subotu odbranio titulu u teškoj katgeoriji, izjavio je da će Britancu Dereku Čisori pružiti priliku za revanš.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Iskreno rečeno, ne osećam potrebu za još jednim mečom, ali moj ego mi kaže da taj momak zaslužuje da bude kažnjen na pravi način, nokautom", rekao je Kličko.

Ukrajinski bokser je u subotu jednoglasnom odlukom sudija pobedio Čisoru koji je pre i posle meča pravio skandale vređao Ukrajinca, pljunuo njegovog brata Vladimira, i na kraju se potukao sa Dejvidom Hejom.

Čisoru je u nedelju na aerodromu u Minhenu, zajedno sa njegovim trenerom Donom Čarlsom, uhapsila policija, pod optužbom da je na konferenciji za novinare posle meča sa Kličkom uputio Heju pretnje da će ga "upucati".

Pošto su dali izjave, Čisora i njegov trener su u nedelju uveče pušteni iz pritvora, a onda su odmah otputovali za London. Čisori inače, preti doživotna suspenzija, kako je to najavio generalni sekretar Britanske bokserske federacije Robert Smit

"Bord ima na raspolaganju nekoliko kazni koje bi u ovom slučaju mogle da budu izrečene. Čisora može da bude novcano kažnjen, privremeno suspendovan i može mu doživotno biti oduzeta licenca", precizirao je Smit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve