Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 14.06.2011.

18:48

Tajson i Stalone u kući slavnih

Jedan od najboljih i najkonrtaverznijih boksera svih vremena "Gvozdeni“ Majk Tajson i glumac Silvester Stalone primljeni su u Kuću slavnih boksera.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tajson je jedan od najvećih boraca u super-teškoj kategoriji i i dalje drži rekord kao najmlađi bokser koji je objedinio titule u WBC, WBA i IBF kategorija jer je osvojio te titule kada je imao 20 godina, 4 meseca i 22 dana. Stalone je igrao boksera Rokija Balbou u čak šest filmova iz serijala "Roki" koji su snimani u razmaku od tri decenij (1976-2006).

Kuća slavnih boksa postoji od 1982, a bokseri mogu da postanu njeni članovi posle najmanje pet godina od penzionisanja.

„Vazduh ovde miriše drugačije i ja se ocećam kao dinosaurus ovde. Dugo sam bio “Gvozdeni Majk, najgori čovek na planeti“, ali to je prošlost. Moja realnost sada je da na vreme plaćam račune, brinem o svojoj ženi i svojoj deci“, izjavio je Tajson na ceremnoniji prijema u Kuću slavnih.

“Nikada nisam želeo da budem bokser, ne posedujem te veštine. Ipak mislim da razumem šta se dešava u ringu i bio sam sposoban da to prikažem na filmu“, izjavio je Silvester Stalone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve