Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 29.04.2010.

15:00

Borovčanin boksuje u Gelzenkirhenu

Nenad Borovčanin boksovaće na stadionu fudbalskog kluba Šalke u Gelsenkirhenu 29. maja u predborbi meča za svetsku titulu Vitalija Klička i Alberta Sozonskog.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Naš bokser boksovaće meč predviđen da traje šest rundi za nove bodove na svetskoj rang listi,a ime protivnika biće poznato u naredne dve sedmice.Stadion prima 61,000 gledalaca i očekuje se da bude ispunjen do poslednjeg mesta,kao i kada je mlađi Kličko odbranio titulu protiv Ruslana Čagajeva prosle godine na istom stadionu.

Promoter dešavanja Tom Loefil iz KMG-a (Kličko Menadžment Grupa) najavljuje najveći spektakl koji je do sada organizovan u Nemačkoj,najsavremeniju rasvetu i scenske efekte,goste iz Holivuda i samo dve predborbe,jer su istraživanaj pokazala da koncentracija publike popušta posle trećeg meča.

Kličko i Borovčanin se pripremaju u Kicbilu gde ih trenira Fric Zdunek,a od sledeće sedmice im stižu sparing partneri iz Nemačke i Amerike.

„Sledeći meč od izuzetnog značaja za mene, jer posle toga definitivno boksujem za neku od titula u WBO verziji i to u Banja Luci. Stadion Šalkea oboriće sve rekorde gledanosti kad je boks u pitanju što će me dodatno motivisati. Činjenica da su u programu samo dve uvodne i jedna glavna borba i da sam ja u tom programu mi je veliko priznanje od braće Kličko ali i obaveza da svoj kvalitet i njihovo poverenje opravdam pobedom", rekao je Borovčanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve