Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 01.04.2010.

18:41

Hej: "Džone, ostaješ bez glave"

U provokatorskom i krvločnom tonu engleski bokser Dejvid Hej najavljuje borbu sa Džonom Ruizom, u kojoj će braniti WBA pojas u teškoj kategoriji.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Englez se posebno osvrnuo na činjenicu da Ruiz nije poveo porodicu na borbu u Mančester. “Ne bih ni ja poveo porodicu da znam da ću biti obezglavljen. Biće nokautiran i moguće je da on to podsvesno zna. Zato je i rekao svojima da ostanu kod kuće. Znam kakve su teške borbe, moraću da se potrudim i psihološki sam spreman za težak meč, ali on će ga završiti u nesvesti”.

Hej je prilično samouveren s obizrom da je samo jedan čovek (Dejvid Tua) uspeo na nokautira Ruiza (38) u 54 profesionalne borbe.

“Mnogi bokseri ‘izgore’ pripremajući se i budu u top-formi nedelju dana pre borbe, a ja ono najbolje čuvam za ring. Sve je u osećaju na dan borbe, tada treba da budem savršen. Očekujem tešku noć, biće uzbudljivo, ali nokautiraću ga”.

Borba je na programu u subotu u Mančesteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve