Nova vest
Auto-moto

Sreda, 27.10.2010.

17:34

Sagmajster skoro spreman za Dakar

Srpski motociklista Gabor Sagmajster još u julu je poslao prijavu za Dakar, a sada je njegovo učešće na najprestižnijem reliju na svetu sigurno.

Izvor:

Autor:

Default images

Sagmajster je dva meseca pre starta relija, koji će po treći put biti vožen u Argentini i Čileu, uspeo da kompletira finansijsku konstrukciju.

Tako će Sagmajster po treći put predstavljati Srbiju na Dakaru, a nije isključeno da na njemu učestvuje i Božo Ristić.

Sve što je trebalo da u određenim vremenskim rokovima prijavim i platim, sve sam uredno odradio, čak sam i avionske karte za istovetnu ekipu od prošle godine rezervisao, ali nikako sa sponzorom da se dogovorim. Na sreću, gotovo u poslednjem trenutku jedan razgovor je bio dovoljan i naredne godine, ponovo učestvujem na Dakaru u bojama Euro Petrola, starog, novog generalnog sponzora“, rekao Sagmajster.

Prošlogodišnji rezultat na Dakaru je jedan od razloga za novi ugovor.

Rezultat sa takmičenja svakako je imao udela prilikom donošenja odluke o novom ugovoru. Ali, izveštavanje sa lica mesta i samo prisustvo u domaćim medijima, mislim da su bili presudni. U prilog mojoj tvrdnji govore i nove stavke u ugovoru. Uostalom, sve se vrti oko medija, tako da nije potrebno previše pametovati“, istakao je Sagmajster.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve