Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 20.06.2010.

23:16

Hirvonen: “Zadovoljan sam“

Vozač Forda Miko Hirvonen na najbolji način je iskoristio 43. Srbija reli kao pripremu za Reli Bugarske u okviru Svetskog reli šampionata.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Finac je bio bez premca od starta do cilja relija, a na kraju je odneo pobedu u bodovanju za šampionat Srbije i to veoma ubedljivo.

„Srbija reli je bio veliki izazov, vremenski uslovi su se stalno menjali, ali smo mi odradili ono zbog čega smo i došli ovde, testirali smo automobil pred nastavak sezone u Svetskom reli šampionatu“, rekao je Hirvonen.

Hirvonen tokom 18 specijalnih ispita prosto 'oduvao' rivale iz Srbije, ali i okolnih zemalja i na kraju je zasluženo slavio, ali se čini da nije vozio punom snagom. Reli Bugarske je na programu od 9. do 11. jula, a do tada će svetski vicešampion imati još mnogo posla da bi potpuno spreman dočekao to takmičenje.

U Srbiju smo došli s ciljem da istestiramo automobil i to smo i uradili. Nisam vozio punom snagom, ali sam zadovoljan. U ponedeljak već idem u Englesku gde me očekuju nova testiranja, a potom putujem u Malagu pre Bugarske“, rekao je Finac.

Svetski reli vicešampion je istakao da je prezadovoljan zbog dobrodošlice kakvu je osetio u Srbiji i da će se rado vratiti opet.

Svideo mi se moj boravak u Beogradu, navijači su po izuzetno lošem vremenu ipak došli da nas pozdrave i nadam se da su uživali. Grad je lep, devojke su lepe, a hrana je odlična. Posebno su mi se svideli ćevapi“, istakao je Hirvonen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve