Nova vest
Auto-moto

Subota, 27.03.2010.

22:14

Sagmajster 32. u Abu Dabiju

Jedini srpski predstavnik u Svetskom kupu Gabor Sagmajster zauzeo je 32. mesto tokom prvog dana takmičenja na Reliju Abu Dabija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sagmajster je superspecijal dug dva kilometra završio sa nešto više od 29 sekundi zaostatka u odnosu na prvoplasiranog Holanđanina Sebastijana Huseinija koji je do cilja došao u vremenu od 1:44.5 minuta. Tim superspecijalom je startovalo 20. izdanje premijernog takmičenja ovogodišnjeg Svetskog kupa, ali će prvi zvanični specijal biti vožen tek u nedelju.

Na Reliju Abu Dabija učestvuju svi najbolji motociklisti sa Dakara, među kojima je i prošlogodišnji pobednik najprestižnijeg relija na svetu Mark Koma iz Španije, koji je na superspecijalu bio 22.

Prvi specijal startuje u nedelju od osam časova po lokalnom, odnosno pet časova po srednjeevropskom vremenu, i biće vožen od Abu Dabija do Moreba. Sagmajster će startovati tačno u 6.29 po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve