Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 19.05.2019.

12:15

Tuča u Naskaru VIDEO

U noći između subote i nedelje vozila se Ol-star trka Naskara u Šarlotu. Trijumfovao je Kajl Larson ali se o njemu najmanje govorilo zbog tuče Bojera i Njumana.

Izvor: SN

Autor: SN

Tuča u Naskaru VIDEO
Photo by Jared C. Tilton/Getty Images

Tokom trke u Šarlotu je u jednom momentu došlo do kontakta između Klinta Bojera i Rajana Njumena, što je Bojera prilično iznerviralo i odmah po završetku trke se zatrčao ka Njumenovom automobilu i počeo kroz prozor da ga udara pesnicama u glavu.

Redarska služba je veoma brzo reagovala i razdvojila Klinta i Rajana, ali je do naredne svađe između njih dvojice svakako došlo.

"Niste posebno hrabri ukoliko krenete da udarate nekoga ko sedi i ko još ima kacigu. Treba da ga je sramota!"

Čelni ljudi Naskara pozvali su na razgovor obojicu vozača. Skot Miler, viši potpredsednik takmičenja, obratio se potom medijima rekavši kako neće biti naknadnih kazni za sukobljene vozače.

"Očigledno je da su postojale male razlike u mišljenju i na stazi i posle trke. Razumemo šta se tamo dešavalo, držaćemo ih na oku. Nećemo ih kažnjavati", poručio je Miler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve