Nova vest
Auto-moto

Subota, 25.04.2020.

19:00

Da li je "Doktor" rekao zbogom?

Valentino Rosi, jedan od najboljih motociklista svih vremena, rekao je da je bliži odlasku u penziju nego ikada ranije.

Izvor: SN

Autor: SN

Da li je
Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Rosi je devet puta bio svetski šampion u motociklizmu i poznat je pod nadimkom "Doktor".

Doktor je trenutno vozač Jamahe, a vozio je i za Hondu i za Dukati i kaže da je i dalje vrlo motivisan, ali svestan da više nije toliko brz.

"Trenutno sam u teškoj situaciji jer želim da nastavim da se trkam, motivisan sam, žeilm da vozim, ali sam trenutno dosta sporiji nego što bih trebao da budem i prečesto sam bio van prvih pet pozicija. Znam da imam još jednu sezonu u Jamahi, ali sada nema trkanja i to mi je veliki problem i moraću pre avgusta da donesem odluku hoću li uopšte nastaviti karijeru. Nadam se da ću voziti još, ali videćemo", ispričao je Valentino Rosi.

Rosijev intervju je organizovan od strane ljudi iz Jamahe, a on je pričao kako bi voleo da se oproba na trci Le Man 24 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve