Nova vest
Auto-moto

Utorak, 11.11.2014.

20:29

Espargaro izveo ‘dragu’ na večeru

Poznato je da se Moto GP vozači na poseban način ophode prema svojim motorima i neretko se njima ophode kao da su ženskog roda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Taj odnos najbolje je možda opisao Valentino Rosi, koji je kada je odlazio u Jamahu i prešao u Dukati napisao ljubavno pismo svojoj Jamahi M1.

Ovoga puta, vozač Jamahe Teh 3 Pol Espargaro na zanimljiv način stavio tačku na ovogodišnji šampionat – večerom sa svojom Jamahom, odnosno svojom ‘dragom’.

Poslednje veče sa mojom dragom. Obećavam ti, posle pauze, vratiću se brži i jači, obećavam ti draga”, napisao je Espargaro uz sliku na kojoj se vidi njegova večera sa Jamahom.

Espargaro će u sredu odraditi poslednja testiranja pre nego što sezona bude završena za njega, a naredna počinje Velikom nagradom Katara 29. marta.

Mlađi od braće Espargaro je, inače, proglašen za najboljeg rukija u kraljevskoj klasi ove sezone, koju je završio na šestom mestu u generalnom plasmanu. Najbolji rezultat ostvario je na Velikoj nagradi Francuske u Le Manu, kada je zauzeo četvrto mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve