Nova vest
Auto-moto

Petak, 04.05.2012.

10:20

Stoner: Ne povlačim se

Šampion kraljevske klase Moto GP šampionata Kejsi Stoner negirao je spekulacije da će se povući na kraju sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Australijancu ističe sadašnji ugovor sa Repsol Hondom baš po završetku ovogodišnjeg šampionata, a španski mediji su zbog toga pre nekoliko dana objavili da je povlačenje realna opcija za 26-godišnjeg Stonera, koji je nedavno postao otac.

Stoner je pred početak trkačkog vikenda na stazi „Eštoril“, gde se za vikend vozi Velika nagrada Portugala, naglasio da ne planira povlačenje, ali da ne zna još uvek ništa o svojoj budućnosti.

Vidim da su svi dobri u izmišljanju priča. Mnogo puta sam ranije rekao da moja karijera neće trajati još mnogo dugo, ali to je značilo da neću voziti dok budem u tridesetim godinama. Još uvek ništa nisam odlučio i, naravno, niko drugi to neće znati dok ne objavim zvanično. Ali, kao obično, pojavljuju se glasine i svi veruju u njih. Sve dok ne čujete nešto od mene, ne verujte u to“, naglasio je Stoner.

Na kraju sezone moglo bi da dođe do zanimljivih transfera, pošto većini vozača na kraju sezone ističu ugovori, ali Stoner ističe da to uopšte nema uticaja na njegove planove.

Nekolicini vozača ističu ugovori, ali po pitanju mog povlačenja, nema osnova za te priče. Naravno, to je nešto o čemu moram da razmislim, o svojoj budućnosti i koliko godina još želim da vozim, ali ima vremena za to“, istakao je Stoner.

Akcija na stazi „Eštoril“ počinje u petak slobodnim treninzima koje su na programu od 11.10 i 15.10 po srednjeevropskom vremenu. Poslednji trening vozi se u subotu od 11.10, a kvalifikacije od 14.55, dok trka za Veliku nagradu Portugala startuje u nedelju u 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve