Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 24.11.2011.

13:37

Kada ’Doktor’ izazove na okršaj

Pošto je sezona u Moto GP šampionata gotova, devetostrukom svetskom šampionu Valentinu Rosiju nije mnogo vremena bilo potrebno da nađe novu zanimaciju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

’Doktor’ je tako preko društvene mreže Twitter izazvao svoje fanove da pokušaju da ga nadmaše u igrici „Gran Turizmo 5“ na Playstation konzoli.

Objavljujem izazov: Gran Turizmo 5. Nirburgring u modelu Zonda R. Moje vreme je 6:14.211. Može li to neko da nadmaši?“, napisao je ’Doktor’, a potom i dodao, „Naravno, u pitanju je simulacija, bez vozačkih pomagala, osim kontrole proklizavanja na nivou 5. I sa volanom“.

Nije mnogo vremena prošlo kada su odgovori počeli da pristižu, ali se od svih njih jedan izdvajao, pošto je u pitanju bio Rosijev veliki rival Horhe Lorenco.

To je bio tvoj krug za zagrevanje, je l’ da?“, glasila je sarkastična poruka mladog Španca uz priloženu sliku na kojoj se videlo da je imao za 16 sekundi brže vreme od Rosijevog.

’Doktor’ je sportski priznao superiornost vozača Jamahe i dodao da, ipak, još uvek mora da vežba. Nekoliko dana kasnije Lorenco se ponovo oglasio pošto je postavio još brže vreme na legendarnoj stazi, od 5:43.567, pa se sada čeka Rosijev odgovor...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve