Nova vest
Auto-moto

Sreda, 09.11.2011.

16:53

Bautista u Simončelijevom timu

Španac Alvaro Bautista naredne godine u kraljevskoj klasi Moto GP šampionata braniće boje San Karlo Honde Gresini, za koju je vozio Marko Simončeli.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

26-godišnji Bautista je od debija u najjačoj klasi prošle godine vozio za Suzuki, a sa tom ekipom se razišao istog dana kada je i potvrđen njegov prelazak u Gresini.

Španac je prvi vozač koji je potvrđen za sledeću sezonu u San Karlo Hondi Gresini, za koju je do pogibije pre nešto više od dve nedelje vozio Marko Simončeli.

Pored Simončelija, boje Gresinija branio je i Hiroši Aojama, koji će se od naredne sezone takmičiti u Svetskom Superbajk šampionat.

Zadovoljan sam što će Alvaro Bautista voziti Hondu RC213V u bojama San Karlo Honde Gresini sledeće godine. On je veoma brz vozač i siguran sam da će se vrlo brzo privići na tim i da ćemo zajedno imati dobre rezultate u budućnosti”, rekao je prvi čovek ekipe Fausto Gresini.

Bautista je još u ponedeljak i utorak imao priliku da upozna novi tim pošto je testirao za San Karlo Hondu Gresini u Valensiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve