Nova vest
Auto-moto

Petak, 17.09.2010.

17:19

Pedrosa ostaje u Repsol Hondi

Španac Dani Pedrosa i u naredne dve sezone će braniti boje Repsol Honde u kraljevskoj klasi Moto GP šampionata, objavio je taj tim u petak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Za razliku od ove sezone, kao i prethodne, Pedrosin timski kolega će naredne godine biti Kejsi Stoner, koji će do kraja sezone voziti za Dukati.

Višegodišnja saradnja Pedrose i Honde se tako produžava na bar još dve sezone, a do sada je Španac osvojio tri titule svetskog šampiona i došao do 35 pobeda u svim klasama.

Pedrosa još uvek nije uspeo da se okiti titulom u najjačoj klasi, u kojoj je do sada trijumfovao na 12 trka, a ove godine još uvek ima šansu, iako njegov sunarodnik Horhe Lorenco ima veliku prednost, a do kraja sezone je ostalo još šest trka, uključujući nedeljnu Veliku nagradu Aragona.

Drago mi je što sam potpisao novi ugovor sa Hondom, to je tim mojih snova još od kada sam bio dete i isti osećaj imam i sada. Do sada smo imali odličnu saradnju i verujem da zajedno možemo da postignemo još veće uspehe. Naš cilj je da se borimo za pobede svakog vikenda i osvojimo titulu, a mislim da imamo sve što nam je potrebno da to i učinimo“, rekao je Pedrosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve