Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 29.08.2010.

14:01

Hejdenu novi ugovor sa Dukatijem

Amerikanac Niki Hejden potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa Dukatijem.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampion kraljevske klase Moto GP šampionata iz 2006. godine će tako ponovo biti timski kolega Valentinu Rosiju, koji je pre dve nedelje obelodanio da napušta Jamahu na kraju sezone.

Hejden i Rosi su prvi put bili timske kolege 2003. godine, u ‘Doktorovoj’ poslednjoj sezoni u Hondi, kada je osvojio svoju treću titulu u najjačoj klasi, a petu ukupno.

Sledeće godine ću biti u timu sa momkom koji se zove Rosi i zna poprilično o motorima. Bićemo odlična kombinacija”, rekao je Hejden u svom stilu.

Hejden je u Dukati došao prošle godine, a trenutno je šesti u generalnom plasmanu. Njegov sadašnji timski kolega Kejsi Stoner, koji je italijanskoj ekipi doneo poslednju titulu pre tri godine, će sledeće sezone voziti za Hondu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve