Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 29.03.2010.

19:55

Lorenco planira da ostane u Jamahi

Španac Horhe Lorenco je ponovo pokrenuo rat reči sa timskim kolegegom Valentinom Rosijem rekavši da planira da ostane u Jamahi i po isteku sadašnjeg ugovora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lorenco je prošle godine potpisao novi ugovor sa Jamahom koji važi do kraja sezone koja počinje u Kataru 11. aprila. Baš taj potez ekipe Rosija je nateralo da zapreti da će napustiti Jamahu po isteku svog ugovora, takođe na kraju ove godine, a uz to je istakao da mora da "razvija motor svom najvećem neprijatelju".

Rosi je od tada utišao svoje pretnje o prelasku u Dukati rečima da bi se osećao kao izdajica ako ne završi svoju karijeru u Jamahi. ’Doktor’ je prošle godine osvojio svoju sedmu titulu u kraljevskoj klasi, a devetu ukupno, a već za dve nedelje kreće u lov na jubilarnu, desetu, a da li će se na kraju ove sezone povući ili ostati u Moto GP šampionatu biće poznato u junu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve