Nova vest
Auto-moto

Petak, 24.04.2009.

23:20

Moto GP se seli u Japan

Posle trke pod reflektorima u Kataru najbolje vozače današnjice će ovog vikenda očekuje druga trka sezone, Velika nagrada Japana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za razliku od prethodnih godina kada je trka na stazi “Tvin Ring Motegi” bila pri kraju sezone ove godine će biti već druga pre nego što se karavan preseli u Evropu, već za nedelju dana.

Prvi slobodan trening u Japanu protekao je u znaku aktuelnog šampiona Valentina Rosija, koji je bio brži od pobednika prve trke sezone Kejsija Stonera i klupskog kolege iz Fiat Jamahe Horhea Lorenca.

Drugi trening na programu je u noći između petka i subote od 3.05 časa, dok se kvalifikacije voze od 7.05. Trka startuje u nedelju u 8 časova po srednje-evropskom vremenu.

Više informacija o trci za Veliku nagradu Japana u svim klasama možete da pročitate u našoj temi “Povratak u Motegi i vreme za osvetu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

4 d

U fokusu

Vidi sve