Nova vest
Auto-moto

Petak, 22.04.2016.

21:05

Masin sin ‘uništio’ Rikarda u ‘ludom’ kartingu

Vozač Red Bula Danijel Rikardo odmerio je snage sa sinom Felipea Mase Felipinjom u ‘ludom’ kartingu i, naravno, izgubio.

Izvor: JT

Autor: JT

Masin sin ‘uništio’ Rikarda u ‘ludom’ kartingu
Getty Images

Oni koji ozbiljno prate Formulu 1, znaju da je Masa junior nekoliko puta izjavio da mu je Rikardo omiljeni vozač posle tate i da njih dvojica vole da se druže.

To njihovo druženje je dostiglo novi nivo poslednjih nedelja, pošto je Felipinjo izazvao Rikarda na trku u njegovoj dnevnoj sobi, pa je otuda ta, može se reći disciplina, dobila ime ‘ludi’ karting.

Rikardo je, očekivano, prihvatio izazov malog Brazilca, kojeg je prethodno optužio za maltretiranje, a kada je došlo vreme za trku u Monte Karlu stariji Masa je preuzeo ulogu snimatelja, ali i komentatora.

Kako je sve izgledalo, možete da vidite i sami…

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve