Nova vest
Auto-moto

Utorak, 01.12.2015.

10:30

Formula 1: Očekivali smo mnogo, ali...

U poređenju sa Moto GP šampionatom, kompletna sezona u Formuli 1 nije bila ni upola zanimljiva kao recimo okršaj na „Silverstonu“ na dva točka.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Getty images

U pojedinim trenucima je bilo naznaka da bi sezona mogla da bude uzbudljivija, ali se ispostavilo da je bilo samo pitanje vremena kada će ona biti odlučena.

Nažalost, dosadne trke su obeležile 2015. godinu, ali je bilo i nekoliko sjajnih, koje su nas podsetile zašto volimo taj sport.

Nije bilo onoliko trenutaka kada smo bili na ivici sedišta koliko bismo voleli, povremeno smo se smejali do suza, ali i plakali od tuge. Dobili smo zasluženog šampiona, kojeg, reklo bi se, mnogi vole da mrze, koji pravu konkurenciju ove godine nije ni imao, ali postoje nagoveštaji da sledeće godine neće sve biti tako dosadno.

Umesto klasične analize, ove godine smo odvojili nekoliko utisaka koji su obeležili sezonu iza nas, a vama ostavljamo prostor da nešto dodate. Zato, krenimo redom...

Kompletan pregled ovogodišnje sezone u Formuli 1 pročitajte u temi Jelene Trajković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve