Nova vest
Auto-moto

Subota, 14.11.2015.

19:04

Ako neće podijum k Meklarenu, on će k njemu

Vozači Meklarena Dženson Baton i Fernando Alonso zabavili su se tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Brazila, iako po rezultatima nisu imali razloga za to.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Baton je kvalifikacije na stazi „Interlagos“ završio na 17. mestu, dok Alonso nije uspeo ni da kompletira brzi krug zbog kvara na bolidu.

Špancu je tim poručio da se hitno zaustavi kada je ustanovljen problem, a on je po izlasku iz bolida naišao na stolicu na proplanku pored staze i odlučio da provede koji minut sunčajući se.

Alonso, međutim, nije tu stao što se tiče zabavljanja publike u Sao Paulu i svih onih koji su kvalifikacije gledali kraj malih ekrana. Zajedno sa Batonom je odlučio da se popne na podijum, pa su se njih dvojica postarali da se Meklaren ipak ove sezone nađe na pobedničkom postolju, iako se to zvanično i ne važi.

Thanks for the support, guys. #NeverGiveUp #PodiumsWillCome #BelieveInMcLarenHonda #F1 #Positivity

A photo posted by McLaren-Honda (@mclaren) on

Meklaren od početka sezone, kada je započeta nova era saradnje sa Hondom, beleži loše rezultate, čemu u prilog ide činjenica da je Baton osvojio samo 16 bodova ove godine, a Alonso pet manje.

Fernando gets comfortable for #Q2. #F1 #Formula1 #FernandoAlonso #McLaren #BrazilGP

A photo posted by FORMULA 1® (@f1) on

Pol poziciju pred Veliku nagradu Brazila osvojio je vozač Mercedesa Niko Rozberg, a pretposlednja trka ovogodišnjeg šampionata Formule 1 vozi se u nedelju od 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d