Nova vest
Auto-moto

Petak, 06.11.2015.

18:15

Isti šampion, ali neki drugi Hamilton

Na početku ovogodišnjeg šampionata Formule 1 malo je onih koji su mislili da Luis Hamilton može da bude pobeđen.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Mnogi su svoje tvrdnje zasnivali na tome u kakvom stilu je prethodne sezone došao do druge titule u karijeri, ali je za sve zaslužna promena koja se desila tokom zime, koja nema nikakve veze sa stazom, već upravo sa svim onim što se dešava van nje.

Od trenutka kada je prošle godine u Abu Dabiju po drugi put postao šampion videli smo nekog drugog Luisa Hamiltona, koji je konačno postao siguran u to kakvu sliku o sebi želi da predstavi javnosti. Više nije bio onaj vozač koji je pričao samo o dešavanjima stazi, već je postao otvoren i o svim ostalim temama koje ga zanimaju, kao što su muzika i moda. Nikada, doduše, to nije krio, ali je jednostavno došao trenutak da više pokaže i svoju drugu stranu.

Kompletan tekst naše Jelene Trajković pročitajte u rubrici "TEME".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

3 d

U fokusu

Vidi sve