Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 24.05.2015.

16:44

Hamilton: Vratiću se još jači

Vozač Mercedesa Luis Hamilton poručio je da će se vratiti jači na sledećoj trci posle razočaravajućeg raspleta Velike nagrade Monaka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Hamilton je rutinski održavao vođstvo do 13 krugova pre kraja trke na ulicama Monte Karla, kada je Maks Ferstapen udario u ogradu i na stazu je izašlo bezbednosno vozilo.

Mercedes je tada Hamiltona pozvao u boks, zbog čega je on izgubio dve pozicije, od timskog kolege Nika Rozberga i Sebastijana Fetela u Ferariju, a pošto oni nisu išli po nove pneumatike jedino mu je ostalo da pokuša da ih pretekne, što se ispostavilo nemoguće.

Oslanjate se na tim i kada sam video poruku izgledalo mi je kao da me čekaju. Mislio sam da će i vozači iza mene ići u boks, bio sam uveren u to. Tim je bio sjajan tokom cele godine, a mi gubimo i pobeđujemo zajedno. Sešćemo, razgovarati i videti kako možemo da napredujemo. Moramo da shvatimo u čemu smo pogrešili i kao tim sve to rešimo“, poručio je Hamilton.

Na pitanje o čemu razmišja pošto je izgubio gotovo siguran trijumf, Hamilton je jednostavno odgovorio:

Vratiću se jači na sledećoj trci“.

Hamilton je na konferenciji za medije takođe rekao da ne može da opiše kako se oseća, kao i da neće pokušati to da učini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve